Bine ați venit la Folk DC
Cum să folosești acest Wiki : Resurse pentru profesori : Filme demonstrative : Pilotarea FolkDC ScoalaGimnaziala,
Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu”, Scoala Gimnaziala “George Cosbuc”, Liceul de Arta “Carmen Sylva” , Iorgu Radu School

Un proiect finanțat de către Comisia Europeană care își propane să-i motiveze pe cei mai mici elevi pentru a învăța limbi străine prin intermediul muzicii. Găsiți mai multe detalii pe site-ul web al proiectului FolkDC.

În cadrul proiectului au fost identificate și colectate cântece populare ale copiilor în zece limbi vorbite în Europa. Pe acest site veți putea să contribuiți și dumneavoastră cu propriile cântece populare, audio, video și versuri.

Un concert sincron, facilitat de utilizarea Internetului, va fi organizat în cinci locații de prestigiu din Londra (UK), Adana (TR), Sastamala (FI), Ploiesti (RO), Madrid (ES).

Aici găsiți 14 dintre cântecele FolkDC, e sufficient un click pentru a le asculta.


Contribuții
Puteți contribui la proiect adăugând exemple de cântece populare, în propria dumneavostră limbă. Puteți adăuga filmulețe, suntete și texte ale cântecelor.

În secțiunea ,Cum să folosim acest Wiki, veți găsi informațiile necesare și filmulețe demonstrative care prezintă modul în care le puteți încărca pe acest Wiki.
Mai jos am adăugat câteva exemple preluate de pe canalul YouTube FolkDC. Puteți găsi mai multe la Point.gif